Aan de slag met Pokémon Go

blogger templates

De augmented reality spel laat spelers verzamelen, trein en vecht Pokémon personages in de echte wereld. Pokémon Go is gratis om te spelen, met in-app aankopen, variërend van 0,79 £ 100 PokéCoins tot £ 79,99 voor 14,5000. De in-game valuta laat spelers te kopen upgrades en power-ups.

Munten worden besteed aan items, inclusief extra Pokéballs die je nodig hebt om daadwerkelijk te vangen Pokémon die je tegenkomt, ondersteuning items zoals wierook te zeldzamer wezens aan te trekken, 'Lucky Eggs' dat luik in nieuwe Pokémon, en upgrades voor zowel uw punt rugzak en Pokémon opslag. Hoewel je krijgt verhoudingsgewijs meer munten de meer real-world geld dat u uitgeeft, gewoon verlegen van £ 80 is veel te vragen voor het hoogste niveau pakket.

Het spel, door Niantic Labs ontwikkeld in samenwerking met Nintendo en The Pokémon Company, maakt gebruik van de real-world omgeving om Pokémon te verbergen, met water-types het meest vaak gevonden door meren en oceanen, bijvoorbeeld. Spelers strijden voor de controle van de lokale sportscholen.

0 Response to "Aan de slag met Pokémon Go"

Post a Comment