Pokémon Shuffle Mobile komt naar Android en iOS

blogger templates

Pokémon Shuffle is nu beschikbaar voor Android en iOS, waardoor het de eerste Pokémon-spel worden vrijgegeven op smartphones buiten Japan.

De match-drie puzzelspel is sinds februari, waar het was een van de uitgever eerste experimenten met freemium games beschikbaar zijn op de Nintendo 3DS. Het kan gratis worden gespeeld, met spelers verdienen munten en juwelen als ze gaan, of door middel van het kopen van artikelen met behulp van micro-transacties. Deze kunnen dan worden besteed aan in-game verhoogt of extra levens.

LEES VERDER


Nintendo's beurskoers nosedives vanwege Pokémon Go


Nintendo's beurskoers nosedives vanwege Pokémon Go

Door MATT KAMEN

De app versie kunt u de voortgang uitwisselen tussen apparaten. Een code moet worden gegenereerd door uw bestaande spel, dat wanneer in de mobiele Shuffle ingevoerd kunt u op te halen waar je gebleven was. Gameplay blijft hetzelfde, swapping Pokémon hoofden over de hele linie om ketens van drie of meer te vormen. In tegenstelling tot andere voorbeelden van de puzzel genre, hoeft wedstrijden niet direct grenzend te zijn, verandert de manier waarop u denkt over elk bord. Gevangen Pokémon kan worden gebruikt om stat bonussen toe te voegen aan elke ronde.

Dit is niet de eerste keer dat Pokemon apps zijn verschenen op telefoons en tablets, maar degenen die tot nu toe zijn uitgebracht merkextensies in plaats van spelletjes zijn geweest.

Pokémon TV is beschikbaar op Android en iOS, streaming afleveringen van de kids 'anime-serie, en Pokémon Jukebox - die officiële muziek van de games speelt - is te vinden op Android. Pokémon Camp op iOS is dichter bij een "spel", met diverse activiteiten om te voltooien, maar is meer als educatieve software. Er was ook een promotie-app spel voor smartphones genaamd Pokémon Say Tap? Uitgebracht in 2011, hoewel de beschikbaarheid ervan was beperkt tot de wereldwijde introductie Japan.Shuffle maakt het de meest prominente verschijning van de pocket monsters uit de buurt van Nintendo.

Strikt genomen, Pokémon Shuffle is niet de eerste Pokémon spel op een niet-Nintendo console te verschijnen, hetzij. Een digitale versie van de trading card game werd uitgebracht op de PC in 1999 (met een online versie gelanceerd in 2011), terwijl de educatieve games zijn uitgebracht op onderwijssysteem Sega Pico, maar alleen in Japan.

Nintendo is van plan om zijn eigen smartphone spelen los op een bepaald punt in 2015, maar geen duidelijke details zijn nog ontstaan.

0 Response to "Pokémon Shuffle Mobile komt naar Android en iOS"

Post a Comment